Kavels

Buitengewoon

Wonen en genieten in het huis van uw dromen.

In een ruim en groen opgezet openbaar gebied in Waarland biedt Klaver Makelaardij in samenwerking met Bouwend Waarland, Livingstone en bouwbedrijf Th. Wever negen royale bouwkavels aan. Hier bouwt bouwbedrijf Th. Wever het huis van uw dromen voor een heel interessante prijs! U heeft keuze uit 6 basis woningtypes die op persoonlijke wensen kunnen worden aangepast.

Altijd al gedroomd van een bouwkavel met uw droomwoning? Door uw nieuwe huis door Livingstone/bouwbedrijf Th. Wever te laten bouwen, kunt u het aan al uw wensen laten voldoen. Zelfs tot in de kleinste details beslist u over de sfeer en het wooncomfort van uw woning. Zo weet u zeker dat u straks écht in het huis van uw dromen woont. 

 

Nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie?

Kijk dan op de website van
Klaver Makelaardij.

Niet alleen de ruime kavels staan garant voor kwaliteit van wonen. Ook keuzevrijheid bepaalt voor een groot deel uw woongenot. Het bestemmingsplan van ‘Adamsland’ staat de ontwikkeling van diverse soorten woningen toe. Hier hebt u dus de mogelijkheid om echt het huis van uw dromen te realiseren. Het huis dat tot in de kleinste details aan al uw wensen voldoet.

Klaver Makelaardij
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl